Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Κολλητική ασθένεια

Κολλητική ασθένεια

anastopoulos panagiotis

anastopoulos-panagiotis

Υπάρχουν ασθένειες με επιδημικό χαρακτήρα, που κολλάνε με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα ανταλλαγή υγρών. Δεν ξέρω αν τα σάλια που κατά καιρούς προσφέρει ο γνωστός αγράμματος, έχουν ως αποτέλεσμα να κολλήσει από τον ιό της απροσεξίας (δεν θέλω να γράψω της αγραμματοσύνης, γιατί σέβομαι απεριόριστα τη διοίκηση του ΣΕΔΚΑ) η διοικητική ομάδα του συνδέσμου των Αθηναίων διαιτητών.

Το είδα από την πρώτη μέρα, αλλά περίμενα πως –έστω κι αργά– κάποιος θα αντιληφθεί το άστοχο της τοποθέτησης και θα το διορθώσει. Φευ. Είπαμε, είναι κολλητική η “ασθένεια“.

Στην προσπάθειά του ο ΣΕΔΚΑ (και καλά έκανε) να υπερασπιστεί τον Παναγιώτη Αναστόπουλο εξέδωσε ανακοίνωση (τη Δευτέρα), στην οποία ανέφερε:

Ο ΣΕΔΚΑ καταδικάζει κάθε είδους πράξεις βίας και δηλώνει την απερίφραστη υποστήριξη του στο μέλος του, Αναστόπουλο Παναγιώτη.
Δηλώνουμε ότι ανακοινώσεις περί εντεταλμένων υπηρεσιών ανήκουν στο παρελθόν και είναι πολύ μακριά από την προσωπικότητα του Κου Αναστόπουλου αλλά και όλων των διαιτητών“.

Τί γράφετε ρε παιδιά; Ανακοινώσεις περί εντεταλμένων υπηρεσιών ανήκουν στο παρελθόν; Δηλαδή. υπήρχαν παλιότερα εντεταλμένες υπηρεσίες; Γιατί αν εννοείτε πως οι ανακοινώσεις ανήκουν στο παρελθόν, να σας ενημερώσουμε πως υπήρξε πρόσφατα δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, εξαιτίας της οποίας “υποχρεωθήκατε” να προβείτε στην ανακοίνωση – απάντηση.

Λίγη προσοχή δεν βλάπτει, γιατί αν αρχίσετε κι εσείς να παραδέχεστε επισήμως ότι διαιτητές εκτελούσαν (έστω και σε παρελθόντα χρόνο) διατεταγμένη υπηρεσία, χαθήκαμε. Βεβαίως, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, αλλά ξαναδείτε δεύτερη φορά το κείμενό σας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…