Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η παρουσίαση της συνεργασίας

Η παρουσίαση της συνεργασίας

paok 7epta7

Processed with Moldiv

Η παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρία “7epta7”, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/10) το μεσημέρι, στο PAOK Sports Arena. H “7epta7” θα είναι ο… χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, στους αγώνες του Γιούροκαπ και του Κυπέλλου Ελλάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τον χορό των δηλώσεων, άνοιξε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος καλωσόρισε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ την “7epta7”: “Χαιρόμαστε που στην προσπάθεια της ομάδας μας στους αγώνες της Ευρώπης, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας, θα έχουν ως σύμμαχο και χρυσό χορηγό την “7epta7”. Είναι μία νέα εταιρία στο χώρο του νόμιμου στοιχηματισμού, θεώρησε ότι είναι σημαντικό να διαφημιστεί μέσω του ΠΑΟΚ κι εμείς όπως κάνουμε με όλους τους χορηγούς μας, σεβόμαστε την βοήθεια που μας προσφέρουν και ελπίζουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας στο μέλλον. Είναι μία σχέση χορηγίας και εκεί τελειώνει η σχέση μας.

Μετά το τέλος των δηλώσεων του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σειρά πήρε ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της “7epta7”, Αντώνης Σταμπολίδης: “Χαιρόμαστε που γινόμαστε χρυσός χορηγός του ΠΑΟΚ, που αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο του αθλητισμού και ένα πανίσχυρο brand name. Σε αυτή την απόφαση από την πλευρά μας μέτρησε η καταγωγή, καθώς προερχόμαστε από τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και η δυναμική του ΠΑΟΚ και της τεράστιας οικογένειας του συλλόγου.

Στον ΠΑΟΚ αξίζει να είναι στην κορυφή, όλοι θυμόμαστε έστω και λίγο τον εαυτό μας να αγωνιά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας τη δεκαετία του ’80 και του ’90 και θέλουμε με την δική μας στήριξη να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή. Στην εταιρία μας, το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό είναι η νομιμότητα. Ελέγχεται από την πιο ισχυρή επιτροπή παιγνίων της Μάλτας.

Έχουμε έδρα στην Ελλάδα, άδειες σε διάφορα χώρες, σύντομα θα αποκτήσουμε άδειες σε Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο και Πολωνία. Το άλλο που μας διακρίνει είναι ο επαγγελματισμός. Έχουμε ιδιόκτητο λογισμικό και πλατφόρμα. Έχουμε το γρηγορότερο live betting στην ευρωπαϊκή αγορά. Διακρινόμαστε για τη γενναιοδωρία μας με πολλά bonus. Θέλουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ κι ελπίζουμε ότι θα το κάνουμε, έχοντας διάφορες σκέψεις και ιδέες για την επόμενη σεζόν.”

Ο Διευθυντής των γραφείων της “7epta7” στη Μάλτα, Δημήτρης Κατσιουλέρης, τόνισε: “Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συμφωνία χορηγίας της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτή την κίνηση θέλουμε να δώσουμε τη δική μας βοήθεια στον αθλητισμό, στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει η ομάδα μία καλή σεζόν”.

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δέδας, εκπροσωπώντας όλη την ομάδα, είπε: “Είναι μεγάλη μας χαρά να έρχονται νέοι χορηγοί στον ΠΑΟΚ και να στηρίζουν την προσπάθειά μας. Η “7epta7” είναι μία νέα εταιρία και εύχομαι να μεγαλώνει μαζί μας, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι έναν από τα μεγαλύτερη και πιο ισχυρά brand names στην Ελλάδα και από τα κορυφαία στην Ευρώπη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…