Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Διαφορετικό παιχνίδι”

“Διαφορετικό παιχνίδι”

markopoulos petros oikonomakis1

markopoulos-petros oikonomakis

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί που διατηρεί μέχρι στιγμής σε όλα τα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει, υποδεχόμενος τον ΚΑΟΔ, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζέικ Όντουμ που έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, υπογράμμισε πως η δραμινή ομάδα είναι βελτιωμένη συγκριτικά με το ματς του Κυπέλλου και επεσήμανε πως πρέπει να αλλάξουν διάφορα πράγματα στο παιχνίδι του “δικεφάλου” για να καλυφθεί το κενό του Αμερικανού γκαρντ:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ, όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος, έχει παίκτες που βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο, έχουν μεγάλη επιθυμία για το αποτέλεσμα, πιέζουν στην άμυνα, προσπαθούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και σίγουρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό από τον αγώνα του Κυπέλλου, αφού έχει περάσει καιρός από τότε και σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι καλύτερος. Θέλουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο, να κάνουμε και αρκετά πράγματα διαφορετικά μέσα στο γήπεδο, από την στιγμή μάλιστα που θα υπάρχει και μία απουσία για μας, ενός βασικού παίκτη”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, πρόσθεσε: “Θα είναι σίγουρα ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, από τον αγώνα που παίξαμε με τον ΚΑΟΔ για το Κύπελλο. Η ομάδα της Δράμας μετά από δύο επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, θα έχει κάνει βήματα προόδου και στην έδρα της θα είναι ακόμη πιο δυνατή. Θεωρώ ότι και εμείς όμως έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου. Δουλέψαμε ήδη για αυτό το ματς στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του κι ότι έχουμε δείξει στις προπονήσεις να το βγάλουμε στο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Γνωρίζω ότι δεν έχουμε σαν ομάδα καλή παράδοση στην Δράμα, αλλά εμείς θέλουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να σκεφτόμαστε τι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το μυαλό μας να είναι αποκλειστικά και μόνο σε αυτό τον αγώνα και στο τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…