Κεντρική Ελευσίνα “Έχουμε μεγαλύτερο βάθος”

“Έχουμε μεγαλύτερο βάθος”

tsaousidis elefsina

tsaousidis-elefsina

Ο Πανελευσινιακός δοκιμάζεται αύριο (1/11) στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με μοναδικό στόχο να κάνει σεφτέ στις νίκες .

Οι “σταχυοφόροι” θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή τον Λευτέρη Τσαουσίδη, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον Γιώργο Σκαραφίγκα που αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Ο προπονητής του Παναλευσιανιακού μίλησε:

Για την σημασία του αγώνα: “Μετά από όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα με την παραίτηση του προπονητή τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς γιατί η ομάδα φαίνεται να είναι σε κρίση. Η σημασία του αγώνα ήταν και από πριν είναι και τώρα μεγάλη γιατί προερχόμαστε από τρεις ήττες και ψάχνουμε να βρούμε την πρώτη μας νίκη”.

Για το κλειδί της αναμέτρησης: “Πιστεύω το κλειδί της αναμέτρησης εναντίον του Κολοσσού θα είναι να ελέγξουμε το ρυθμό γιατί είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Πετυχαίνει πολλά καλάθια στο transition με τον Τζέιμς και τους υπόλοιπους περιφερειακούς γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε αυτό το κομμάτι μαζί με τα ριμπάουντ για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: “Είναι ο αιφνιδιασμός και το παιχνίδι που κάνει ο Τζέιμς στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης είναι μια κλασική ομάδα έδρας που παίρνει δύναμη από τον κόσμο της και παίζει καλύτερα εντός”.

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: “Θεωρώ ότι έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και στον πάγκο και πιστεύω χρησιμοποιώντας περισσότερους παίκτες ίσως να βγάλουμε πλεονέκτημα απέναντι στον Κολοσσό”.

Από πλευράς παικτών, ο Φώτης Βασιλόπουλος μίλησε:

Για την σημασία του αγώνα: “Προερχόμαστε από τρία άσχημα αποτελέσματα και σίγουρα είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να διαχωρίζουμε παιχνίδια, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να βρούμε την δύναμη να ανταπεξέλθουμε μετά και την αλλαγή του προπονητή να δούμε πως θα πορευτούμε στο πρωτάθλημα”.

Για το κλειδί της αναμέτρησης: “Δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα για τον Κολοσσό γιατί τα δύο από τρία παιχνίδια που έδωσε ήταν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι μια ομάδα που θέλει να τρέξει πολύ. Εμείς θα πάμε στη Ρόδο να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε αυτό και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: “Το γρήγορο παιχνίδι και σίγουρα τα χαρακτηριστικά κάποιον παικτών που έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα στο σκοράρισμα”.

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα: “Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μεγαλύτερη διάθεση στην άμυνα από αυτό που έχει δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια, να παλέψει και να ματώσει μέσα στο γήπεδο και στο τέλος να δει τι έχει καταφέρει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…