Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εξαντλούνται τα φθηνά εισιτήρια

Εξαντλούνται τα φθηνά εισιτήρια

aek kosmos oaka

aek-kosmos-oaka

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, τα φθηνά εισιτήρια (5€) έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ενώ και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Παράλληλα, τονίζει ότι υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για αρκετές θύρες με τις τιμές να αρχίζουν από 10€.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ ΑΕΚ:
“Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στην αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (3/11, 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την Εταιρία Διαχείρισης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων της ΚΑΕ ΑΕΚ μόλις 20% των διαθέσιμων φθηνών εισιτηρίων των 5€ έχουν απομείνει απούλητα σχεδόν τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μεγαλύτερη κινητικότητα παρατηρείται από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι και έχουν απορροφήσει σχεδόν στο σύνολο τους τις θέσεις, που τους αναλογούν.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμα πολλά διαθέσιμα εισιτήρια των υπολοίπων κατηγοριών (10€,15€,30€) ικανά να καλύψουν τις ανάγκες όλων των οπαδών της ΑΕΚ.

Πάντως, το ΟΑΚΑ αναμένεται να “βιώσει” έτσι ή αλλιώς μεγάλες στιγμές. Με τον κόσμο της «Βασίλισσας» να έχει από την πλευρά του την ευκαιρία να κερδίσει ακόμη ένα “στοίχημα” κατακλύζοντας το γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…