Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Χαμογελούν, αλλά…

Χαμογελούν, αλλά…

teodosic iran pagkosmio

teodosic-iran-pagkosmio

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά κατέκτησε τη νίκη. Η Σερβία έκαμψε την αντίσταση του Ιράν και βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κάτι που μόνο ικανοποίηση φέρνει στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “πλάβι” γνωρίζει πολύ καλά όμως πως τα δύσκολα κάπου εδώ ξεκινούν για την ομάδα του. Με δηλώσεις του μάλιστα έδειξε πως πιστεύει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στην Ισπανία.

“Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου. Ίσως επειδή κύλησε με αυτόν τον τρόπο στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν ανίκανοι στο να βρούμε λύση στο μαρκάρισμα του Χαντάντι. Ήταν απίστευτος σήμερα (σ.σ.: χθες). Όπως και να έχει στεκόμαστε χάρη στην άμυνά μας”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στη Βραζιλία:

“Έχουμε μία μέρα ξεκούρασης. Δεν είναι εύκολο να προετοιμαστείς χωρίς να κάνεις προπόνηση. Είναι θέμα ρυθμού. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα με τη Βραζιλία. Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για εμάς. Πιστεύω ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε”.

Από την πλευρά του, ο Μίλος Τεόντοσιτς υποστήριξε: “Έχουμε κάνει δύο νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια, που ήταν και ο πρώτος μας στόχος. Ο επόμενος είναι ο αγώνας με τη Βραζιλία. Πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Πρώτα απ όλα όμως πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ρεπό μας και να ξεκουραστούμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…