Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συμφώνησε ο Παπαντωνίου

Συμφώνησε ο Παπαντωνίου

mccolum papantoniou

mccolum-papantoniou

Το γράψαμε; Ισχύει!
Οι προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Νώντα Παπαντωνίου είχαν αίσιο τέλος καθώς ο 24χρονος γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ και επιστρέφει στην Ένωση έπειτα από τέσσερα χρόνια. Με τη μεταγραφή του 24χρονου άσου η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ολοκλήρωσε το ρόστερ της και πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Σας υπενθυμίζουμε πως πρώτο το eBasket  σας είχε ενημερώσει από τις 24/7 για τη “Δεύτερη ευκαιρία” της ΑΕΚ στον Παπαντωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ συμφώνησε πριν από λίγο με τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και επιστρέφει στη “Βασίλισσα” έπειτα από 4 χρόνια. Ο Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί στο Μαρούσι (2007-2009), στην ΑΕΚ (2009-2010), στον Ηλυσιακό (2010-2011), στο Περιστέρι (2011-2013), στον Κολοσσό (2013-2014).

Ο Παπαντωνίου είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας 3 επί 3, και υπήρξε συμπαίκτης του Λεωνίδα Κασελάκη στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…