Κεντρική Basket League ΑΕΚ Προσδοκίες… Διαρκείας

Προσδοκίες… Διαρκείας

nikolaou aek

nikolaou-aek

Γεγονός είναι ότι μέχρι και πρόσφατα το μάχιμο ρεπορτάζ της ΑΕΚ έφερε την υπογραφή του Γιώργου Νικολάου. Ο κορυφαίος ρεπόρτερ δίνει τη μάχη του από το νέο μετερίζι εντός των τειχών της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο Γιώργος θα είναι λογικά (σ.σ. καημό το έχουμε να του αποσπάσουμε είδηση για σιγουριά, αλλά η δεοντολογία αποτελεί άπαν της ζωής του) ο συντονιστής της αυριανής συνέντευξης Τύπου της διοίκησης. Ως Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ. Πρώτη συνέντευξη Τύπου για τη διοίκηση της ΑΕΚ, λοιπόν, αύριο στη Γλυφάδα, με αφορμή τις Κάρτες Διαρκείας της νέας περιόδου.

Μια ΑΕΚ, που δοκιμάστηκε. Βρέθηκε να μην έχει σφυγμό πριν από ένα-ενάμιση μήνα. Διασώθηκε (και χάρη στον Δημήτρη Μελισσανίδη). Βρήκε τις αισθήσεις της. Επανήλθε. Πατάει και με τα δύο πόδια στο έδαφος. Με καινούριο (ελέω Αλέξη Αλεξίου, που τράβηξε κουπί στα νομικά ζητήματα) προφίλ. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Εντός και εκτός παρκέ. Έχει δρόμο μπροστά της βέβαια. Αλλά και προσδοκίες.

Η ανακοίνωση – πρόσκληση της ΚΑΕ:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, αύριο (Τρίτη 30/9), και ώρα 12:00, στο Palace Hotel (Λεωφόρος Ποσειδώνος 4), στη Γλυφάδα. Θα μιλήσει και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος. 

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ προσκαλεί τους εκπροσώπους του Τύπου να δώσουν το “παρών”. Η “Βασίλισσα” αποτελεί αγάπη… Διαρκείας. Η “Βασίλισσα” επέστρεψε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…