Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να γεμίσει το γήπεδο”

“Να γεμίσει το γήπεδο”

galis

galis

Το πρώτο διεθνές τουρνουά “Nick Galis Cup” ξεκινάει μεθαύριο (20/9) και ο Νίκος Γκάλης παρότρυνε τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης να γεμίσουν το γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια αναγέννησης του Άρη.

“Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή να διοργανώνεται ένα τουρνουά με το όνομά σου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη για αυτήν την πρωτοβουλία και πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτό το τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπάνβιτ. Ευχαριστώ τις ομάδες που θα με τιμήσουν με την παρουσία τους”, τόνισε αρχικά στο esake.gr ο Νίκος Γκάλης και πρόσθεσε:

“Το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου και πιστεύω ότι ο κόσμος θα φύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο και τις δύο μέρες των αγώνων Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ως ένα δείγμα της στήριξης που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος στον Άρη στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης και αναγέννησης της ομάδας. Θα είναι καλό και για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σ’ αυτούς τους αγώνες, αφού θα δώσουν δυνατά τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Εύχομαι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός και να έρχονται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη ομάδες από την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …