Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Μπάχαλο λόγω… ΕΟΚ!

Μπάχαλο λόγω… ΕΟΚ!

pasalic kipello

pasalic-kipello

Τελικά οι δύο αγώνες για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν την προσεχή Τρίτη (7/10), όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΟΚ η οποία, αρχικά, τους όρισε για Δευτέρα (6/10) ωστόσο μετατέθηκαν μία μέρα αργότερα. Κοινώς, μπάχαλο! Παράλληλα, η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την προημιτελική φάση του θεσμού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (9/10) στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, η υπουργική απόφαση που κοινοποιήθηκε στην ΕΟΚ διευκρινίζει ότι λόγω πένθους για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσούλη, αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και την Δευτέρα (6/10). Από ότι φαίνεται, στην ΕΟΚ έλαβαν πλήρη γνώση της απόφασης μετά την κοινοποίησή της, με συνέπεια να μεταθέσουν ξανά τα παιχνίδια.

Έτσι, η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη και του Απόλλωνα Πάτρας με τον Κόροιβο θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τρίτη (7/10). Την ίδια ώρα, τα προημιτελικά του θεσμού θα μεταφερθούν μία μέρα αργότερα, κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι μεταξύ των “αιωνίων” θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/10) κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10.

Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10. Οι αγώνες της Γ’ Φάσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη (9/10)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…