Κοντά σε Βάλτερς

valters

valters

Το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του ΝτεΜάρκους Νέλσον αναγκάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να κινηθούν στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αμερικανό άσο για το χρονικό διάστημα που αυτός θα μείνει εκτός δράσης.

Ο παίκτης που θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τον αντικαταστάτη του Νέλσον ακούει στο όνομα Κρίσταπς Βάλτερς. Το “τριφύλλι” κινείται δυνατά για την απόκτηση του και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Λετόνος γκαρντ είναι 33 χρονών και φημίζεται για την εκτελεστική του δυνάτοτητα. Είναι εξαιρετικός σουτέρ τριών πότνων, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα (Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία) της Ευρώπης. Το 2003 είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Άνκαρα, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο τούρκικο πρωτάθλημα όσο και στο Eurocup.

Τέλος φέτος ξεκίνησε τη χρονιά, όντας παίκτης της Μπάρονς (Λετονία), ωστόσο το ονόμα του Παναθηναϊκού αποτελέι πρόκληση στην καριέρα του και δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να φορέσει τα “πράσινα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …