Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κίνητρο το Eurocup”

“Κίνητρο το Eurocup”

carter paok

Processed with Moldiv

Ο Μαρκ Κάρτερ επέστρεψε στη χώρα μας από το μεσημέρι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ (“Έφθασε ο Κάρτερ“). Ο 29χρονος γκαρντ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υπογράμμισε τη χαρά του που θα συνεχίσει την καριέρα του στον “δικέφαλο” και χαρακτήρισε κίνητρο τη συμμετοχή στο Eurocup:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό κίνητρο η συμμετοχή στο Eurocup, ενώ και από την περσινή σεζόν που αντιμετώπισα 6 φορές τον ΠΑΟΚ, κατάλαβα ότι πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό, αλλά πάντα είναι πιο συναρπαστικό για τους παίκτες να έχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις”.

Αναφορικά με τους Σαλούστρο και Λάνγκφορντ με τους οποίους θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης (μετά τον Πανιώνιο), επεσήμανε:  “Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και εμάς να προσαρμοστούμε πιο γρήγορα, αλλά και την ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε επαφή οι τρεις μας για το ενδεχόμενο να παίξουμε μαζί στον ΠΑΟΚ“.

Εν συνεχεία, είχε να πει τα καλύτερα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον οποίο κάλεσε να στηρίξει την ομάδα:

“Έχω πολύ καλή άποψη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έχω δει αρκετά βίντεο με το γήπεδο να είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Έμαθα ότι έχουν ήδη διατεθεί 1.000 εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε τους πρώτους χίλιους που πήραν διαρκείας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια που θα έχουμε στο γήπεδο 6-7.000 φιλάθλους”.

Ο Αμερικανός, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο το πρωί της Τρίτης και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …