Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Η ανάλυση του Πουέρτο Ρίκο

Η ανάλυση του Πουέρτο Ρίκο

priftis1

priftis1

Το Πουέρτο Ρίκο θα είναι ο τρίτος κατά σειρά αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει απόψε η Εθνική μας ομάδα. Ο ‘αμεσος συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη, Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ανέλυσε τους αποψινούς μας αντιπάλους.

“O αντίπαλός μας είναι ομάδα που έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις. Έχει ένα κορμό παικτών πολύ έμπειρων σε αυτού του είδους τα τουρνουά. Το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας είναι κυρίως περιφερειακό και σε ότι αφορά την ανάπτυξη και την εξέλιξη του παιχνιδιού και σε ότι αφορά την εκτέλεση. Βασικοί άξονες αυτού του περιφερειακού τρόπου παιχνιδιού είναι ο Μπαρέα και ο Αρόγιο.

Ο βασικός τρόπος είναι η συνεργασία από το picknroll, είτε για να εκτελέσουν οι ίδιοι, καθώς έχουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, είτε για να βάλουν στο παιχνίδι τους υπόλοιπους παίκτες όπως τον Χουέρτας, τον Σάντσεθ, αλλά και το Βασάλο. Έχουν πολύ κινητικούς ψηλούς με τον Μπάλκμαν κύριο εκφραστή σε αυτό το κομμάτι.

Χρειάζεται από εμάς πολύ μεγάλη συγκέντρωση από εμάς σε αυτό το περιφερειακό παιχνίδι του Πουέρτο Ρίκο, προσήλωση στο ριμπάουντ και να παίξουμε στην επίθεση με τον ομαδικό τρόπο τον οποίο μέχρι στιγμής έχουμε παρουσιάσει. Είναι ένα δεδομένο ο τραυματισμός του Αρόγιο, αλλά η προετοιμασία για εμάς θα είναι η ίδια. Θα προετοιμαστούμε για κάθε πιθανή εξέλιξη”, ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…