Κεντρική NBA NCAA Είναι και φαίνεται… τίμιος!

Είναι και φαίνεται… τίμιος!

krzyzewski usa pagkosmio

krzyzewski-usa-pagkosmio

Θέμα από το πουθενά προέκυψε στις ΗΠΑ αναφορικά με την τακτική που ακολουθεί ο Mike Krzyzewski και η επιρροή που μπορεί να έχει σε παιδιά που αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες της “Αστερόεσσας“. Ένα δημοσίευμα του Yahoo!Sports, σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τη θέση του για να προσεγγίσει παιδιά για το Duke προκάλεσε σάλο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Λογικό και επόμενο.

Ο προπονητής των “Blue Devils” πέρασε άμεσα στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας “εντελώς αστείες” αυτές τις εικασίες και τονίζοντας πως ουδέποτε προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη θέση του για να κάνει recruiting για το Duke, κάτι το οποίο επεσήμανε με κάθε πιθανό τρόπο.

Ακόμα και φέρνοντας ως παράδειγμα τον Billy Donovan, ο οποίος κοουτσάρει την Εθνική ομάδα των Εφήβων της Αμερικής, λέγοντας πως “κανείς δεν λέει ότι ο Billy (Donovan) έχει ένα πλεονέκτημα στο recruiting επειδή περνά κάθε καλοκαίρι περίπου ένα μήνα με αυτά τα παιδιά“.

Πέραν όλων των άλλων, ο “Coach K” έχει στο πλευρό του τη συντριπτική πλειονότητα των κολεγιακών προπονητών, με πρώτο και καλύτερο τον John Calipari, ο οποίος έσπευσε να τον υπερασπιστεί με σχετικά “τιτιβίσματα” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…