Κεντρική Basket League Άρης Δικός του ο Καραθανάσης

Δικός του ο Καραθανάσης

karathanasis aris

karathanasis-aris

Ο Γιάννης Καραθανάσης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο οποίος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του νεαρού φόργουορντ. Ο 23χρονος παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους “κιτρίνους”, όπου θα συναντήσει τον Δημήτρη Πρίφτη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Καβάλα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καραθανάση για την επόμενη χρονιά.

Ο γεννημένος στις 17/2/1991 φόργουορντ, ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία “Αστέρια”. Το 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Μαντουλίδη. Το καλοκαίρι του 2010 συμφώνησε με τον Πανελλήνιο στον οποίο έπαιξε για μία χρονιά.

Τη σεζόν 2011-12 πήγε στην Καβάλα, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Την πρώτη σεζόν της παρουσίας του στην Καβάλα συνεργάστηκε με το νυν προπονητή του στον Άρη, Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Καραθανάσης έδωσε το “παρών” σε όλες τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες και το 2010 κατέκτησε με την Εθνική Εφήβων το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας”.

“Τιμή ο Άρης”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΡΗ ο Γιάννης Καραθανάσης τόνισε: “Είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ μέλος του ΑΡΗ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικό κόσμο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Είμαι εδώ για να δώσω το 100% σε προπονήσεις και αγώνες και εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία“.

Όσο για τους στόχους του; “Θέλω να αγωνιστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και να προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου. Να συμβάλω όσο μπορώ στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αγωνιώ να παίξω σε ένα γεμάτο “Nick Galis Hall”, πιστεύω αυτή είναι μεγάλη εμπειρία για κάθε παίκτη. Όλοι ξέρουμε πόση ώθηση μπορεί να δώσει στην ομάδα ο κόσμος του ΑΡΗ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…