Κεντρική NBA Απαιτητικός ο “Κούνμπο”
NBA

Απαιτητικός ο “Κούνμπο”

antetokounmpo

antetokounmpo

Ακόμα περισσότερα περιμένει από τον εαυτό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σκληρός με τις προσωπικές του επιδόσεις, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της MediaDay των Μπακς. Παράλληλα, στάθηκε και στην παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας, η οποία τον βοήθησε να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την παρουσία του με την Εθνική: “Η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη. Ήμουν ενθουσιασμένος που έπαιξα με την Εθνική . Είναι καλό να γνωρίζεις και το διεθνές μπάσκετ. Έμαθα πολλά πράγματα και δούλεψα πολύ το καλοκαίρι για να βελτιωθώ. Από μια τέτοια διοργάνωση μπορείς να κερδίσεις πράγματα”.

Για τη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ: “Μακάρι να πάρω Α+! Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη κι ελπίζω φέτος να είναι μια καλή χρονιά. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ”.

Για τις σκέψεις του Κιντ να τον χρησιμοποιήσει ως πόιντ γκαρντ: “ Θα είναι δύσκολο. Δεν ήρθα σαν πόιντ γκαρντ και δεν είναι η θέση στην οποία αισθάνομαι περισσότερο άνετα, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Κλείνοντας, ο Έλληνας άσος έδειξε ευδιάθετος και έριξε την… προειδοποιητική βολή στους ρούκι της ομάδας: “ Είμαι το αφεντικό τώρα. Δεν θα χρειάζεται να κουβαλάω τα πράγματα των άλλων. Είμαι ο παλιός, υπάρχουν άλλοι ρούκι. Αλλά μην τους το πείτε, γιατί θα έχω πρόβλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…