Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πήρε Ανατολιωτάκη

Πήρε Ανατολιωτάκη

anatoliotakis andreas

anatoliotakis-andreas

Ενδιαφέρον τηλεφώνημα με “Παγκόσμιο” ενδιαφέρον έγινε προς τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη.

Το ρεπορτάζ του aekarena αναφέρει: Η αβεβαιότητα για το οικονομικό σε ό,τι αφορά στη “Βασίλισσα” παραμένει. Το μίνιμουμ του Μ.Κ., ήτοι το ποσό των 245.000 ευρώ αποτελεί κυρίως τον πονοκέφαλο του Αλέξη Αλεξίου για τις επόμενες ημέρες. Η ΑΕΚ ακόμα δεν… μπήκε στην Α1, όπως κατά κόρον έχουμε γράψει. Μόνο αν μπει, θα αναπαυθεί η ψυχή του Γιώργου Αμερικάνου.

Η σύζυγος του “Παγκόσμιου”, Κυρία Πέπη Αμερικάνου, αγωνιά και αυτή για το μέλλον της “Βασίλισσας”. Πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ότι η Κυρία Πέπη επικοινώνησε σήμερα με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη, από τον οποίο και ζήτησε “να βάλει πλάτη” για το Μπάσκετ.

Τι είπε προς τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και ιδρυτικό μέλος της “Δικέφαλος 1924”; Τα λόγια της κραυγή αγωνίας…

Ο Γιώργος Αμερικάνος από κει που είναι… ρωτάει για την ΑΕΚ. Είχα πάει χθες στον Κόκκινο Μύλο και του τα είπα. Ο Γιώργος Αμερικάνος… αναστενάζει! Ο Γιώργος αναγνώριζε την βοήθεια, που είχατε προσφέρει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, κάτι που έχουν κάνει ελάχιστοι. Αν σέβεστε τον Γιώργο και θέλετε να αναπαυθεί η ψυχή του, κάν’ τε κάτι, σώστε τη Βασίλισσα.

Είναι ντροπή να αφήσουμε να διαλυθεί το Μπάσκετ, που είναι η δόξα της ΑΕΚ. Για το Μπάσκετ θυσιάσθηκε ο Γιώργος. Πώς να δεχθεί την καταστροφή του; Σας παρακαλώ, βρείτε δύο-τρεις φίλους σας, που έχουν τη δυνατότητα, ή άλλους παράγοντες, και κάνετε αυτό που πρέπει. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι κυρίως μπάσκετ, είναι κι άλλα Τμήματα. Για τη ψυχή του Γιώργου, δώστε μου τον λόγο σας ότι θα βοηθήσετε”.

Ο κ. Ανατολιωτάκης (που έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ΑΕΚ στο παρελθόν) αντιμετώπισε με συγκαταβατικότητα την προτροπή της Κυρίας Αμερικάνου. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…