Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Πέτζα στο “Παλατάκι” (vid)

Ο Πέτζα στο “Παλατάκι” (vid)

prelevic stojakovic markopoulos

Processed with Moldiv

Στο “Παλατάκι” βρέθηκε σήμερα ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς. O παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής βρέθηκε στο κλειστό της Πυλαίας μαζί με τον μεγάλο του γιο, Αντρέι, και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς και τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Μαρκόπουλο. Επιπλέον, έκανε μια βόλτα σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε στην καλή προσπάθεια της διοίκησης και την καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα:

“Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχα έρθει τελευταία φορά στο γήπεδο. Ήμουν με τον γιο μου εδώ κοντά και είπαμε να έρθουμε μια βόλτα, να δω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί και είναι τώρα στην ομάδα. Έτυχε να είναι εδώ και ο Μπάνε και ο κόουτς Μαρκόπουλος και με την ευκαιρία τα είπαμε.

Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης που φαίνεται ότι τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά και από την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για την ομάδα και με τα εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι καλό, γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή την στήριξη“.

Αποχωρώντας από το “Παλατάκι” ο Στογιάκοβιτς, που έχει σύντομα και νέες υποχρεώσεις σε όλο τον κόσμο ως πρεσβευτής του ΝΒΑ, ανανέωσε το ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα παιχνίδια της ομάδας μέσα στην σεζόν, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα (όπου μένει μόνιμα).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…