Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Αιξωνή για μεγάλα πράγματα

Αιξωνή για μεγάλα πράγματα

Εθνική Νεανίδων

basketa7

Μετά από αρκετά χρόνια… μετριότητας και παρουσίας στη Δ’ ΕΣΚΑΝΑ, η νέα χρονιά βρίσκει την Αιξωνή να έχει υψηλές βλέψεις. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς να κυνηγά την άνοδο στην τρίτη τη τάξει τοπική κατηγορία. Η διάθεση της διοίκησης να ανέβει ο πήχης πρέπει όμως να έχει και τα κατάλληλα υλικά για να πάρει σάρκα και οστά.

Κι όπου υλικά βάλτε το τεχνικό τιμ που θα αναλάβει να υλοποιήσει το πλάνο των διοικούντων τον σύλλογο. Γι αυτό οι άνθρωποι της Αιξωνής στράφηκαν σε τρεις νεαρούς προπονητές που είναι έτοιμοι να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στα παρκέ της ΕΣΚΑΝΑ.

Οι “πράσινοι” θα πορευθούν λοιπόν τη νέα χρονιά με τους Χρήστο Γκονουλλού, Άρη Κλάδη και Χρήστο Γεώργου στον πάγκο τους. Μια τριάδα νεαρών προπονητών με μεγάλη όρεξη και μεράκι για να κάνουν τη διαφορά στη Δ’ ΕΣΚΑΝΑ. Η Αιξωνή δεν έμεινε όμως εκεί αφού φρόντισε να ενισχυθεί μεταγραφικά αποκτώντας μια ντουζίνα παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Νοτίων Προαστίων πρόσθεσε στο δυναμικό της τους: Νίκο Παριανό (από Γλυφάδα), Πέτρο Χατζηπανάγο (από Γλυφάδα), Βασίλη Αργεντίνη (από Άρη Γλυφάδας), Παναγιώτη Μωραϊτη (από Άρη Γλυφάδας), Στάθη Αρφαριώτη (από Ταταύλα), Κλεάνθη Ψάλλη (από Αστέρα Αγ. Δημητρίου), Έντσο Βέλλιου (από Αετό Καλλιθέας), Δημήτρη Ουζούνη (από Ηλεκτρούπολη), Κώστα Κώνστα (από Ηλιούπολη), Αναστάση Κλάδη, Κωνσταντίνο Κρομμύδα, Γρηγόρη Μωραϊτάκη και Ευάγγελο Τσαλή.

Οι οποίοι προστέθηκαν στους ήδη υπάρχοντες Μιχάλη Ζαϊρη, Θάνο Μαστορέλη, Δημήτρη Κάππο, Γιώργο Φιλιππάκη, Ρωμανό Αλβέρτη και Νίκο Παναγόπουλο, που παρέμειναν στην Αιξωνή.

Άπαντες στο στρατόπεδο των “πρασίνων” περιμένουν τη νέα χρονιά με μεγάλη ανυπομονησία και όνειρα για… τίτλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…