Κεντρική Διεθνή Ρωμαίοι σε… τριπλό ταμπλό

Ρωμαίοι σε… τριπλό ταμπλό

brandon triche

brandon-triche

O Μπράντον Τρις επέλεξε την Τρέντο προκειμένου να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια και δεν βγήκε… ζημιωμένος από την απόφασή του να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας αφού η Βίρτους Ρόμα του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει επίπεδο και τον ανακοίνωσε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 23χρονος γκαρντ δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2013, το όνειρο του NBA προς το παρόν απομακρύνεται αλλά ο Τρις δεν τα έβαψε… μαύρα. Ο Αμερικανός άσος μετακόμισε στην Τρέντο όπου είχε μέσο όρο 16,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 3 ασίστ και με την πληθωρική του παρουσία συνέβαλε στο να επιτύχει η ομάδα του την άνοδο και ταυτόχρονα εκείνος να “κερδίσει” ένα καλό συμβόλαιο στην Βίρτους Ρόμα.

Παράλληλα, οι Ρωμαίοι αναμένεται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μέλβιν Έτζιμ και τον Ντανιέλε Σάντρι. Ο πρώτος ετοιμάζεται να ανοίξει τα… φτερά του προς την Ευρώπη καθώς δεν είδε το όνομά του ανάμεσα στους επιλαχόντες στο φετινό ντραφτ.

Ο 23χρονος φόργουορντ επισημοποίησε μέσω twitter την άφιξή του στην ιταλική ομάδα και προέρχεται από το Αϊόβα Στέιτ όπου την τελευταία του χρονιά είχε μέσο όρο 17,8 πόντους και 8,4 ριμπάουντ σε 34 αγώνες. Όσον αφορά στο δεύτερο, η φετινή σεζόν τον… βρήκε στην Τορίνο στην οποία αγωνιζόταν από το 2012.

Η συμφωνία με τους δύο παίκτες θα επισημοποιηθεί προσεχώς και οι Ρωμαίοι αρχίζουν να συμπληρώνουν το ρόστερ τους προσπαθώντας να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…