Κεντρική NBA NCAA Μήτογλου ο… “Δαίμονας”

Μήτογλου ο… “Δαίμονας”

mitoglou commitment

mitoglou-commitment

Είχε γίνει γνωστό εδώ και περίπου δύο εβδομάδες πως ο Κωνσταντίνος Μήτογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στο Wake Forest (“Μήτογλου, όπως Ντάνκαν“), αλλά η επίσημη ανακοίνωση του φημισμένου κολεγίου έρχεται να επισημοποιήσει τον “γάμο” μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πρώην παίκτης του Άρη ταξιδεύει σήμερα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Εφήβων για την Τουρκία προκειμένου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας φιλοδοξίες να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κι όχι άδικα αφού πρόκειται για ένα παιδί με τεράστια άνω άκρα και μεγάλη έφεση στα κοψίματα, χαρακτηριστικό του που παρουσίασε σε υπερθετικό βαθμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Τρικάλων, εκεί όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τα χρώματα του Άρη.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Μήτογλου θα “ανοίξει τα φτερά του” για τις ΗΠΑ και ένα από τα καλύτερα κολεγιακά προγράμματα του NCAA ευελπιστώντας πως θα μπορέσει να αφήσει το στίγμα του.

Μιλώντας για τη μεταγραφή του Έλληνα φόργουορντ, ο προπονητής των “Demon Deacons“, ο θρυλικός Danny Manning, δήλωσε σήμερα πως “είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε τον Κωνσταντίνο. Είναι ένας ταλαντούχο ψηλός, που τώρα ανακαλύπτει το μέγεθος των δυνατοτήτων του. Προέρχεται από μία εξαιρετική οικογένεια, και έχει προπονηθεί καλά τα προηγούμενα χρόνια. Ανυπομονούμε να τον υποδεχθούμε στο κολέγιο και να τον εντάξουμε στην ομάδα μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…