Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Επαγγελματίας ο Δουλγεράκης

Επαγγελματίας ο Δουλγεράκης

markos doulgerakis

markos doulgerakis

Ο Μάρκος Δουλγεράκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το Ρέθυμνο. Ο 19χρονος γκαρντ αποτελεί τον πρώτη παίκτη που υπέγραψε συμβόλαιο με την κρητική ομάδα ερχόμενος από τα τμήματα υποδομής ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Στις πρώτες δηλώσεις, υπογράμμισε την ευτυχία του που προάχθηκε στην ανδρική ομάδα του Ρεθύμνου:

“Αισθάνομαι ευτυχισμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι μου και η αγάπη μου για το μπάσκετ, μετά από τόσα χρόνια, ανταμείφθηκαν. Αυτό, βέβαια, απαιτεί περισσότερη δουλειά και θυσίες. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη, καθώς είμαι ο μοναδικός Ρεθυμνιώτης που θα αγωνίζεται στην ομάδα του Ρέθυμνο Aegean, στην πόλη μου. Ευχαριστώ τους προπονητές και την οικογένεια μου που πίστεψαν σε μένα και κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ”.

Για τα όνειρα του από εδώ και πέρα, σημείωσε:

“Θέλω πολύ να δουλέψω και να φτάσω σε μεγαλύτερο επίπεδο ώστε να κερδίσω χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να παίξω εναντίον στις μεγαλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, δηλαδή τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό“.

Για τον κόσμο του Ρέθυμνο Aegean, τόνισε:

“Αποτελεί μεγάλο γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν και θέλουν να αναδείξουν τους ντόπιους αθλητές. Για αυτό το λόγο ο κόσμος του Ρεθύμνου πρέπει να στηρίξει όσο μπορεί την ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλω να βλέπω γεμάτο το γήπεδο του Μελίνα Μερκούρη σε κάθε αγώνα”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ηρακλής Μανουκαράκης, από τη μεριά του,στάθηκε στην προσοχή πρέπει να δίνεται στις ακαδημίες:

“Ο Μάρκος Δουλγεράκης είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας. Επιβραβεύονται όλες οι προσπάθειες των προπονητών του και του Σταύρου του Μυκονιάτη που τον είχε από κοντά όλο αυτό τον καιρό και ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας στο μέλλον.

Εμείς από την μεριά μας θέλουμε ο κόσμος του Ρέθυμνο Aegean να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την καινούρια προσπάθεια. Από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες βλέπουμε ότι θα υπάρξουν ανάλογα παραδείγματα στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…