Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Έφαγε πόρτα

Έφαγε πόρτα

vasilakopoulos1

vasilakopoulos1

Αν νομίζετε ότι ξεχάσαμε το θέμα με το “χαράτσι του Σουλτάνου“, το 10ευρω (5ευρω στην Αθήνα) που επιχειρεί να επιβάλλει η ΕΟΚ σε όσους θέλουν να παίξουν μπάσκετ, αδιαφορώντας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες, προκειμένου για να γεμίσει τα άδεια ταμεία της, είσαστε γελασμένοι. Όχι μόνο δεν το ξεχάσαμε, όχι μόνο το παρακολουθούμε στενά, αλλά μάθαμε και την καινούρια σφαλιάρα, που αυτή τη φορά έφαγε ο “ισχυρός” από τους προέδρους των Ενώσεων.

Πάντα (μα πάντα), ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποφεύγει τα πεδία των μαχών. Τηλέμαχος από τους λίγους, θέλησε να μεταφέρει το βάρος στις πλάτες των “συνεργατών του“. Ζήτησε (απαίτησε) από τους προέδρους των Τοπικών Ενώσεων να ενημερώσουν τα σωματεία για τον “κεφαλικό φόρο“, να το επικοινωνήσουν, να το κάνουν να φαίνεται σαν δική τους πρόταση.

Κάποιοι (λίγοι) έσκυψαν το κεφάλι. Οι άλλοι επέστρεψαν ως “απαράδεκτη” την πρόταση, λέγοντας πως δεν μπορούν να ζητήσουν χρήματα από τα σωματεία – μέλη τους, τα οποία πληρώνουν την κρίση της Ομοσπονδίας. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι που απείλησαν ακόμα και με παραίτηση!

Προσέξτε: Την ώρα που οι επιχορηγήσεις προς τα σωματεία (ακόμα και τα ευτελή οδοιπορικά) έχουν κοπεί, την ώρα που ζητείται χαράτσι, την ώρα που είναι απλήρωτοι οι διαιτητές των εθνικών κατηγοριών, την ώρα που οι υπάλληλοι Ενώσεων περιμένουν τον μισθό του… Απριλίου για να κάνουν Πάσχα στο κατακαλόκαιρο (αν είναι τυχεροί) την ώρα που όλοι έχουν σφίξει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο το ζωνάρι, οι προύχοντες ζουν ζωή χαρισάμενη.

Τα τσάρτερ γεμίζουν με “δημοσιογράφουςπιστούς στον “Αυτοκράτορα” και πρόθυμους να τον εξυμνούν ως το τέλος (του/τους, μάλλον κοινό θα είναι), τα ξενοδοχεία γεμίζουν με τους παράγοντες πρώτης γραμμής, τις συζύγους, τα παιδιά, τα σκυλιά και τα γατιά τους. Φάτε πιείτε μωρ’ αδέρφια. Όλοι με δικά τους έξοδα. ΦΥΣΙΚΑ!…

Όλοι αγαπούν την Εθνική, ουχί μόνο των Ανδρών, αλλά όλες τις Εθνικές. Και δείχνουν την αγάπη μένοντας σε πολυτελή ξενοδοχεία, όπως το Aldemar στη Σκαφιδιά (κοντά στην Αμαλιάδα), ή το Galaxy στο Ηράκλειο. Ζωάρα κάνουν και ζητούν από τα σωματεία να “ματώσουν” για να βγουν τα πρωταθλήματα

Μόνο που οι πρόεδροι των Συνδέσμων κατάλαβαν πως αν ζητήσουν χρήματα από τα σωματεία, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μαζέψουν γαλακτοκομικά, φρούτα και ντομάτες για έναν μήνα. “Να τους το πείτε εσείς” ήταν το μήνυμα – σφαλιάρα στον “ισχυρό“, που πλέον αμφισβητείται ανοιχτά και μέσα στους κόλπους της ομοσπονδίας του.

Η πτώση έχει ξεκινήσει. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα μας έχει αδειάσει τη γωνιά. Κι αυτός και οι αυλικοί του. Καιρός είναι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΟΠΑΠ Final 4 U21: Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας – Ιόνιος 59-46

Κατέκτησε το OΠΑΠ Final 4 U21 ο Μίλωνα/ Ίκαρος Καλλιθέας. Ο Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας κατέκτη…