Κεντρική Διεθνή Έρχεται… καμπάνα για Τάιους

Έρχεται… καμπάνα για Τάιους

alex tyus maccabi milano

alex-tyus-maccabi-milano

Ο Άλεξ Τάιους αποφάσισε να μην ενισχύσει την Εθνική ομάδα του Ισραήλ στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ του 2015, γεγονός που ξεσήκωσε αντιδράσεις με την Ομοσπονδία της χώρας να απειλεί με τιμωρία.

Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να τελειώσει με το πτυχίο τουτο οποίο αναμένεται να λάβει από το BA College της Φλόριντα, οπότε δεν θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα του Ισραήλ αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο από ότι φαίνεται, η απόφασή του αυτή δεν θα περάσει… αναίμακτα.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από το Ισραήλ, η Ομοσπονδία της χώρας σκέφτεται να επιβάλλει ποινή στον παίκτη για την άρνησή του να παίξει στην Εθνική ομάδα η οποία θα ισοδυναμεί είτε με αποχή σε περισσότερους από δέκα αγώνες της εγχώριας λίγκας είτε με “περικοπή” μισθού.

“Ο καθένας έχει την δική του οπτική πάνω στο θέμα, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Πρέπει να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Τα τελευταία δύο καλοκαίρια έπαιξα με την Εθνική, τώρα πρέπει να αφοσιωθώ στο πτυχίο μου. Παρά ταύτα, θα υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την Εθνική ομάδα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο 26χρονος άσος.

Είναι προφανές ότι οι λόγοι της απουσίας του από την Εθνική ομάδα του Ισραήλ δεν πείθουν την Ομοσπονδία και η τιμωρία του παίκτη είναι πολύ πιθανή. Σε αυτή την περίπτωση, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία ο Τάιους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Η “ομάδα του λαού” ενημέρωσε ότι αν επιβληθεί ποινή στον Τάιους, τότε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Προς το παρόν, αναζητείται μία λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…