Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έκανα λάθος” (vid)

“Έκανα λάθος” (vid)

papatheodorou efivon tourkia

papatheodorou-efivon-tourkia

Τρεις ημέρες μετά το ατυχές περιστατικό που είχε με τον Αντώνη Κόνιαρη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στον Sentra FM λέγοντας ξεκάθαρα πως “έκανα λάθος“. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Goal από τη σέντρα“, όπου μίλησε για τη φάση με τον νεαρό πλεϊμέικερ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στην αυριανή μονομαχία με την Ιταλία όσο και στην μέχρι τώρα παρουσία της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εξαίροντας τους παίκτες του.

“Ο λόγος που δεν έχω βγει να μιλήσω γι αυτό το περιστατικό είναι συγκεκριμένος. Όταν τελείωσε το παιχνίδι το δικό μας υπήρχε πολύ μεγάλη χαρά, αλλά και πίεση από την ένταση του παιχνιδιού. Και αν θέλετε να πιστέψετε στο τέλος, όλο το σταφ, προπονητές, οι παίκτες μας, δεν είχαμε αντιληφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί. Γιατί πράγματι μεταξύ μας δεν είχε συμβεί κάτι τόσο μεγάλο. Αυτή είναι η μία πλευρά.

Η άλλη πλευρά είναι η εξής: Η αντίδραση του προπονητή, η δική μου δηλαδή, ήταν ακραία αντίδραση ανθρώπου. Είναι ξεκάθαρο αυτό το πράγμα. Ηταν αντίδραση ενός ανθρώπου ο οποίος είναι πιεσμένος. Ηταν 20” πριν τελειώσει η 2η παράταση. Δεν υπήρχε ούτε στόχος να δημιουργήσω ένα κλίμα. Ηταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Επαναλαμβάνω ότι ήταν μια πολύ ακραία αντίδραση, η οποία ήταν λάθος, όμως ποτέ μα ποτέ δεν έφτασε στα όρι αυτά που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

Τι εννοώ με αυτό. Όταν το πρώτο βίντεο που εμφανίζεται είναι “χαστούκισε ο Παπαθεοδώρου τον Κόνιαρη” και μετά “τον βρήκε στον ώμο τελικά τον Κόνιαρη” και μετά από αυτό είναι “Προσπάθησε να τον χτυπήσει αλλά βρήκε αέρα” και μετά από αυτό είναι “τελικά έκανε μια κίνηση αλλά δεν τον πέτυχε”. Όλα αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους.

Εσείς πιστεύετε ότι αυτή η κίνηση που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, είναι για να βρει ένα παιδί στο πρόσωπο και να το χτυπήσει; Αυτό είναι εγκληματική ενέργεια, αν προσπαθούσα με αυτό τον τρόπο που έδειξε η τηλεόραση, να πετύχω ένα παιδί”, ήταν το κυριότερο μέρος της συνέντευξης του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μπορείτε να τα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…