Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Λίβανος για την Παλαιστίνη

Ο Λίβανος για την Παλαιστίνη

livanos giannis

livanos-giannis

Η παρουσία του στην Ιορδανία το περσινό καλοκαίρι έχει κάνει τον Γιάννη Λίβανο να νιώθει τη χώρα σαν δεύτερη πατρίδα του. Κι όχι άδικα αφού, όπως τονίζει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία, έζησε μοναδικές εμπειρίες, κάνοντας πολλούς νέους φίλους. Το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας και η αιματοχυσία δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν ανεπηρέαστο.

Γι αυτό η ευχή που έδωσε -με αφορμή τα γενέθλιά του- ήταν να σταματήσει η δοκιμασία του παλαιστινιακού λαού και η προσπάθεια γενοκτονίας από το Ισραήλ. Όπως έγραψε αναλυτικά:

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας. Είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις πως έστω και μέσα από ένα ψυχρό μέσο κοινωνικής δικτύωσης φίλοι, γνωστοί, άνθρωποι που έχεις πει έστω ένα γεια σε θυμούνται.

Φέτος τα γενέθλια μου ήταν μια υπέροχη ημέρα, σε ένα θαυμάσιο μέρος παρέα με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο για μένα που πέρυσι δεν τον είχα δίπλα μου. Πέρυσι όμως είχα άλλους ανθρώπους. Τα αδέρφια μου από τη δεύτερη πατρίδα μου την Ιορδανία. Φέτος εκεί κοντά ο Παλαιστινιακός λαός δοκιμάζεται.

Η ευχή των γενεθλίων μου είναι όλα να τελειώσουν γρήγορα χωρίς άλλες απώλειες. Η σκέψη μου είναι εκεί. Δίπλα σε κάθε παιδί και κάθε άνθρωπο που έχει χάσει τους δικούς του. Την απλή καθημερινότητα του. Είμαι δίπλα σας κ ένας από εσάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…