Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Οι ομάδες κερδίζουν τίτλους”

“Οι ομάδες κερδίζουν τίτλους”

laso pagkos osfp

laso-pagkos-osfp

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, στις δηλώσεις του μετά το ματς άφησε αιχμές για έλλειψη ομαδικότητας στους παίκτες του ενώ παράλληλα συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν παρόμοιο με αυτό που έγινε προχθές. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ομάδα, ενώ εμείς στο μεγαλύτερο διάστημα προσπαθήσαμε να κερδίσουμε ατομικά. Συνήθως οι ομάδες κερδίσουν τους τίτλους. Οι παίκτες βοηθούν τις ομάδες, αλλά δεν κατακτούν τους τίτλους. Αυτή ήταν η διαφορά μας. Εμείς έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πέμπτο παιχνίδι, στην έδρα μας στη Μαδρίτη“, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Ο Ολυμπιακός έπαιξε με πολλή ενέργεια, έκανε προσαρμογές στην άμυνα α κι εμείς δεν καταφέραμε να παίξουμε ομαδικό μπάσκετ. Πρέπει τέτοιες καταστάσεις να τις αντιμετωπίζεις σαν ομάδα κι όχι ατομικά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε τη σειρά. Μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Ντρέιπερ που είναι εκτός και ο Κάρολ που μόλις επέστρεψε. Αυτό δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία και δεν μειώνει το πόσο καλή δουλειά έκανε ο Ολυμπιακός. Τα προβλήματά μας είναι δικά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…