Κεντρική NBA “Κόντρα” Τέρνερ-Στέφενσον
NBA

“Κόντρα” Τέρνερ-Στέφενσον

stephenson new

stephenson-new

Μπορεί οι Ιντιάνα Πέισερς να έκαναν το 1-1 κόντρα στους Χοκς, ωστόσο, το “σπάσιμο” της έδρας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό και όπως όλα δείχνουν έχει συγκεκριμένη αιτία που δεν είναι άλλη από τις σχέσεις των Τέρνερ και Στέφενσον.

Οι δύο άσοι των Πέισερς είχαν έντονη κόντρα στην προπόνηση της Παρασκευής, περιστατικό που ο Τέρνερ δεν φαίνεται να αποδέχεται, ωστόσο, ο… ιδιαίτερος χαρακτήρας του Στέφενσον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μόνο απίθανο δεν φαντάζει ένα τέτοιο γεγονός. Μάλιστα, ο Τέρνερ δεν είναι ο πρώτος που αντιμετωπίζει προβλήματα με το χαρακτήρα του συμπαίκτη του κι όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και ο τελευταίος! 

Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι η έλευσή του στην ομάδα της Ιντιάνα από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς δεν έχει αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα ούτε για τον ίδιο, ούτε για την ομάδα. Συγκεκριμένα, μέχρι την απόκτηση του Τέρνερ, οι Πέισερς είχαν ρεκόρ 42-13, ενώ μετά από αυτή, το ρεκόρ που μετράνε είναι 13-14! Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, τα νούμερά του μιλάνε από μόνα του… 17.4 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι με τη φανέλα των Σίξερς και 7.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ με αυτή των Πέισερς.

Το δικό του “καρφί” για τους δύο παίκτες, πάντως, έριξε ο Ρόι Χίμπερτ ο οποίος δήλωσε: “Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που είναι αρκετά ατομιστές. Έχω κουραστεί να μιλάω για αυτό”.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι το κλίμα στο στρατόπεδο των Πέισερς δεν είναι το ιδανικό και οι ιθύνοντες της ομάδας πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα, ώστε να μην δουν την ομάδα να εκτροχιάζεται άμεσα από τους στόχους της…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…