Κεντρική Ασίστ Party Έρχεται ο Γκέρσον

Έρχεται ο Γκέρσον

gerson pini bouras dimitris

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Είπαμε ότι κάνουμε το μεγαλύτερο μπασκετικό πάρτι που έχει γίνει ποτέ στη χώρα και το εννοούμε. Γιατί εμείς πραγματοποιούμε όσα υποσχόμαστε. Και θα είναι το μεγαλύτερο, γιατί εσείς του δίνετε αυτή τη διάσταση. Και θα είναι το μεγαλύτερο γιατί σε αυτό το πάρτι συμμετέχει και ο Πίνι Γκέρσον! Με έναν τρόπο Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο!!!

Με τον Ισραηλινό προπονητή επικοινώνησε ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Δημήτρης Μπούρας, ο οποίος τον ενημέρωσε για την εκδήλωσή μας, αλλά κυρίως για τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του εκκλησιαστικού βρεφονηπιακού σταθμού, Αγία Ειρήνη, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.

Ο Πίνι Γκέρσον απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη πως θα πάρει δέκα οκτώ (18) προσκλήσεις! Ήταν λογικό να αναρωτηθεί ο φίλος Δημήτρης, γιατί 18 κι όχι 15 ή 20. “Το 18 είναι σημαντικός αριθμός στη θρησκεία μας” του απάντησε και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα σε όλους εμάς:

Θα προσπαθήσω, πέρα από την αγορά των προσκλήσεων, να έρθω κι εγώ στο πάρτι σας. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση. Καλώ όλους τους φίλους του μπάσκετ, με τον έναν ή άλλον τρόπο, να ενισχύσουν την προσπάθεια“.

Το “ευχαριστώ” θαρρώ πως δεν μπορεί να καλύψει αυτό που νιώθουμε, όλοι όσοι εργαζόμαστε γι’ αυτό το event, που θα γίνει στις 6 Μαΐου στο Opus στη Γλυφάδα. Για να… ανταποδώσουμε, λέμε “18 ευχαριστώ“!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • drakoi ebasket papadoniou

    Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • dorkofikis hamogelo

    Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • alevrogianni rizos kogas

    Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…