Κεντρική Ασίστ Shadow Αποθέωση Γκάλη και “Ελπίδα”

Αποθέωση Γκάλη και “Ελπίδα”

galis new1

galis-new1

Οι Παλαίμαχοι (ομάδα του ΣΠΑΚΕ) νίκησαν πριν από λίγο 53-51 την ομάδα των Ολυμπιονικών του Πεδουλάκη, του Σιγάλα, του Τσαρτσαρή, του Βασιλόπουλου, αλλά αυτό δεν ήταν το μείζον στο κλειστό του Περιστερίου. Μείζον ήταν το γεγονός της παρουσίας του τεράστιου Νίκου Γκάλη στην εκδήλωση, ο οποίος όταν εμφανίστηκε “πήρε φωτιά” το γήπεδο!

Ο “Νικ” αποθεώθηκε από μικρούς (που δεν τον πρόλαβαν καν να παίζει) και μεγάλους. Όχι πρωτοφανείς στιγμές για τον κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών. Όμως, προκάλεσε… ανατριχίλα! Πιο σημαντικό όλων ήταν ότι η εκδήλωση αφιερώθηκε στην “Ελπίδα“, στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Το “παρών” έδωσε άλλωστε και η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το “παρών” έδωσαν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, που έκανε και το τζάμπολ του αγώνα των παλαιμάχων, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και άλλοι.  Πρώτος διαιτητής του αγώνα των Παλαιμάχων ήταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής, με συνοδοιπόρους τους τους Σιδέρη, Μουζάκη, Παπαδημητρίου.

Αυτή την ώρα διεξάγεται ο τελικός του Εργασιακού Πρωταθλήματος (ΕΚΑ-Νίκος Γκάλης), ανάμεσα στη ΝIKE και στο Πέραμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…