Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο γιατρός ίσως τη σώσει…

Ο γιατρός ίσως τη σώσει…

tsiros kiriakos

tsiros-kiriakos

Ο δήμαρχος Γαλατσίου ίσως να μην το κατάλαβε. Μέχρι στιγμής όμως έκανε, όσα δεν έκαναν όλοι μαζί οι… δήμαρχοι, τους οποίους σχεδόν “ικέτευσαν” οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προκειμένου να βρουν στέγη. Λογικό είναι οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι να είναι προς το παρόν ικανοποιημένοι από την στάση του.

Και μπορεί ο δήμος να μην έχει τη δικαιοδοσία του αθλητικού πολυχώρου της Βεϊκου, αλλά αποτελεί πλέον σοβαρό “συμπαίκτη” της ΑΕΚ στην προσπάθεια, που καταβάλλει για να νοικιάσει (κατά την ανακοίνωση του δήμου) τον χώρο. Ο Κυριάκος Τσίρος, γιατρός, παθολόγος στην ειδικότητά του,  έβαλε το χέρι του για να “θεραπευθούν” από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο oι… παθογένειες της Ερασιτεχνικής, οι οποίες “εν  πολλοίς” είχαν ως αφετηρία το γηπεδικό ζήτημα και ίσως σωθεί ο (πολύπαθος) σύλλογος. Η υπόθεση-Γαλάτσι, πάντως, θα έχει πολλά “επεισόδια” ακόμα.

Ποιος ακριβώς είναι όμως ο δήμαρχος με βάση τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του δήμου:

“Γεννήθηκε το 1952 στον Άγιο Λαυρέντιο Μαγνησίας από τον Απόστολο και τη Βιολέττα, το γένος Κουτσιμανή.
1971 – 1977 Σπούδαζει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διατελεί Αγροτικός Ιατρός στο Πήλιο
1978 Αποκτά την Ειδικότητα του Παθολόγου Ιατρού στο “Λαϊκό” Νοσοκομείο Αθηνών
1980 Παντρεύεται την Χρυσούλα Σμυρνάκη από το Ηράκλειο Κρήτης
1983 Εγκαθίσταται στο Γαλάτσι με την οικογένειά του
1986 – 2007 Εργάζεται ως οικογενειακός Ιατρός του ΙΚΑ και ως ελεύθερος επαγγελματίας
Επίσης: Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Θεσσαλών Γαλατσίου. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002 εκλέχθηκε 1ος Δημοτικός Σύμβουλος με ρεκόρ ψήφων για τα δεδομένα του Γαλατσίου. Τον Οκτώβρη του 2006 εκλέγεται Δήμαρχος Γαλατσίου και το 2010 επανεκλέγεται για δεύτερη τετραετία. Γνωρίζει Αγγλικά. Έχει μια κόρη, την Ανδριάνα”.

Προφανές είναι, ότι γνωρίζουμε από ποιο Κόμμα υποστηρίζεται ο κ. Τσίρος, αλλά δεν θέλουμε να το καταγράψουμε. Εκλογές έρχονται. Δεν είναι το ζητούμενο. Εκλογές έρχονταν και για άλλους δημάρχους βέβαια, αλλά ουδείς έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στην ΑΕΚ…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…