Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ενημερώθηκε και το ΤΑΥΠΕΔ!

Ενημερώθηκε και το ΤΑΥΠΕΔ!

galatsi1

galatsi1

Μπορεί να είναι ένας και δύο και τρεις και… δεκατρείς οι ενδιαφερόμενοι. Το θέμα είναι ποιος εξεδήλωσε επισήμως ενδιαφέρον για τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου. Αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ότι η ΑΕΚ είναι η μόνη, που κατέθεσε πρόταση στην ΕΤΑΔ από τις 29 Ιανουαρίου 2014, με αριθμό πρωτοκόλλου 873.

Επρόκειτο για το “επιστέγασμα” μιας πρωτοβουλίας, που ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο με τη συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, και στον πρόεδρο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο. Αποκαλύπτουμε δε και τούτο. Σήμερα, 13 του μήνα ενημερώθηκε σχετικά από την ΕΤΑΔ και το ΤΑΥΠΕΔ, που αποτελεί τον βασικό μέτοχο της ΕΤΑΔ.

Οι “Ενωσίτες” είναι οργισμένοι με τις πληροφορίες που διέρρευσαν ότι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός “επισκέφτηκαν” το κλειστό του Γαλατσίου παρότι γνώριζαν τις επαφές της ΑΕΚ με τον δήμο Γαλατσίου και την ΕΤΑΔ. Πάντως, επισήμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κινηθεί. Τούτο δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν καλοβλέπει πάντα (υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα από 2011 πιο έντονο) για τις εγκαταστάσεις της Βεϊκου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…