Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Διαιτησία για σεμινάριο (vid)

Διαιτησία για σεμινάριο (vid)

Ο Αριστείδης γράφει για τον Νίκο

zavlanos-koromilas

Η αλήθεια είναι πως θα περάσει καιρός για να ξεχαστεί η διαιτησία των ΑνδρικόπουλουΔιμπινούδηΚαλογερόπουλου, στον αγώνα Φιλαθλητικού – Αγίας Παρασκευής. Και θα αργήσει να ξεχαστεί, γιατί υπήρξαν “σφυρίγματαπου έγραψαν… ιστορία, όπως για παράδειγμα η τεχνική ποινή στον Μάκη Νικολαΐδη, επειδή πέταξε την μπάλα στα πόδια αντιπάλου, προσπαθώντας να κερδίσει την κατοχή της.

Η διαιτησία ήταν για… σεμινάριο και δεν κάνουμε πλάκα! Βλέπετε, φάσεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν στο πρόσφατο προστάζ των διαιτητών, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια λάθη.

Βεβαίως, το ζήτημα δεν είναι μόνο να δείχνουν οι καθηγητές διαιτησίας τα λάθη των “γκρίζων“, αλλά και να δείχνουν με τη στάση τους ότι δεν θα ανεχθούν στο μέλλον παρόμοιες εμφανίσεις. Και μια (ενδεχόμενη) τιμωρία μιας αγωνιστικής -και δη, σιωπηλά, αθόρυβα- δεν αποτελεί ένδειξη πως η ΚΕΔ/ΕΟΚ θέλει πραγματικά να στείλει μήνυμα στους διαιτητές.

Ανάλογες διαιτησίες πρέπει να οδηγούν σε βαριές τιμωρίες, αφού δεν πρόκειται για ένα “άτυχοσφύριγμα, αλλά για σωρεία λαθών. Ανθρώπινων αλλά τραγικών, εξόφθαλμων, που εκθέτουν όχι μόνο τους τρεις διαιτητές, αλλά το σύνολο της ελληνικής διαιτησίας.

Για να μην ξεχνιόμαστε και για όσους ενδεχομένως δεν έχουν δει το βίντεο, πάρτε μια γεύση του τί έγινε στο συγκεκριμένο ματς:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…