Κεντρική Ασίστ Shadow Ξέσπασμα Κουκλάκη

Ξέσπασμα Κουκλάκη

kouklakis paidia

kouklakis-paidia

Τα “φυτώρια” συνιστούν την κορωνίδα ανάπτυξης των εκάστοτε συλλόγων και κατ’ επέκταση του ελληνικού μπάσκετ στο σύνολό του. Ο Γιώργος Κουκλάκης, υπεύθυνος Ακαδημιών του Γυμναστικού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Μεταμόρφωσης, ξέσπασε με ανάρτησή του στο facebook για την απόφαση του δήμου να παραχωρηθεί το κλειστό γήπεδο στον σύλλογο ενόργανης γυμναστικής “Αδάμας“.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής έγραψε:

“Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας την Δευτέρα 21/09/2013 ψηφίστηκε η παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στον σύλλογο ενόργανης γυμναστικής ΑΔΑΜΑΣ ο οποίος ήδη χρησιμοποιεί μέρος του γυμναστήριο του Δήμου Μεταμόρφωσης που στεγάζεται στο κολυμβητήριο της πόλης μας .

Ο σύλλογος ενόργανης γυμναστικής θα κάνει χρήση του γυμναστικού πολυχώρου, (έτσι αναφέρεται πλέον), Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες από 17:00 έως 19:00 με σκοπό να δημιουργήσει νέο τμήμα ενόργανης γυμναστικής – μαζορέτες. Νοιώθουμε ότι η απόφαση που δημοτικού συμβουλίου έχει αδικήσει τον Γυμναστικό Αθλητικό Όμιλο Καλαθοσφαίρισης και διαταράσσει την λειτουργία του, διότι είμαστε:

● Ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος της πόλης που από τις αρχές Ιουνίου έχουμε παραδώσει το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

● Τα παιδιά μέλη μας έχουν κάνει από την αρχή της περιόδου τον οικογενειακό τους προγραμματισμό.

● Ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος της πόλης που έχει παραδώσει ονομαστικές καταστάσεις όλων των μελών, αθλητών.

● Ο πλέον υγιής αθλητικός σύλλογος της πόλης που κάθε χρονιά παρουσιάζει αύξηση στα μέλη του. Ήδη έχει ξεπεράσει τα 300 μέλη και η φετινή δυναμική του μας κάνει αισιόδοξους ότι θα ξεπεράσουμε τα 350 μέλη.

● Ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος της πόλης μας με τα περισσότερα αγωνιστικά τμήματα, αγοριών, κοριτσιών, συμμετέχοντας με μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Όλοι γνωρίζουν ποιοι είμαστε και τι έχουμε προσφέρει τα τελευταία χρόνια για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης μας, όταν ο Δήμος μας τα ίδια χρόνια, λόγω των οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να κάνει τα βασικά.

Τα μέλη του ΓΑΟΚ πριν λίγα χρόνια δεν ήταν πάνω από 150 παιδιά και παρά την οικονομική κρίση που έχει αγγίξει την κάθε οικογένεια, διπλασιάσαμε τα παιδιά μας . Και όμως υπήρχε λύση Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι ακόμα και αυτοί που ψήφισαν, αναγνώρισαν ότι ο σύλλογος ΑΔΑΝΑΣ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια από τις αίθουσες εκδηλώσεων που έχουν τα σχολεία και είναι κλειστές τα απογεύματα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανένας τους δεν πήρε την ευθύνη να προτείνει αυτή την λύση, και αυτό είναι κάτι που μας ενοχλεί και μας πονά πολύ.

Θα κάνουμε ό.τι μπορούμε για να διατηρήσουμε την ομαλή και υγιή λειτουργία του ΓΑΟΚ με μοναδικό μας σκοπό το καλύτερο για τα παιδιά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…